ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

Events / Събития

Go down

Events / Събития

Писане by admin on Нед 30 Яну 2011, 17:07

Events / Събития
Всякакви помощни програми, бъгове, експлоити, които биха дали предимство в даден event на ползващия ги, са напълно забранени!
======================

PK Event - Убийства директна елиминация
Организира се турнир по двубой с директна елиминация. Финала се изпълнява в специални условия. За Blade Knights са забранени всякакви Pets. Останалите герои могат да носят Pets. Забранен е бъфа/каст от друг герой.
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Master PK Event - Убийства директна елиминация с финал
Организират се два PK евента респективно в Davias2 & Davias3. Победителите от двата евента (не получават награди) се изправят един срещу друг в дуел със зададени условия от ГМ/Админ. Наградата на това събитие е двойно или тройно по-голяма от тази на единичния PK евент. За Blade Knights са забранени всякакви Pets. Останалите герои могат да носят Pets. Забранен е бъфа/каст от друг герой.
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Survivor Event - Масовка по оцеляване
Всички се събират на едно място. Когато администратора даде старт, всички започват да се убиват, докато остане само един. Той е победител. Ако някой или някои от играчите се скриват и изчакват последния момент за да нападнат, за да се предпазят, те биват дисквалификацирани. Всички трябва да вземат максимално участие в "мелето".
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Melee Event - Безкористен PK Event
Играчите се събират в затвора в Arena или друго място, където биват прераждани след убийство. При старт, всички започват да се бият. Гейммастъра или гейммастърите премахват най-губещите и най-неактивните играчи, докато не остане само един който бива провъзгласен за цар на DevilMU. Всяко провъзгласяване на нов цар води 5000 кредита на спечелилия, всяка успешна защита на титлата носи също толкова кредити.
======================

Transform Event - Трансформация на предмети
Гейм мастъра или администратора избира предмет, който трябва играча да му донесе. Предмета не трябва да е excellent, нито да е купуван от магазина. Трябва да си личи, че е взет, изпаднал от чудовища. ГМ или Админа посочва ориентировъчно къде се намира. Първия взел поискания предмет и го предал на администратора печели същия предмет, но excellent със съответните опции.
======================

Exchange Event - Подмяна на предмети
Администратора задава лесен въпрос. Първия отговорил получава възможност да смени един от предметите по себе си (не в сандъка или инвентара, само по себе си). Може и цял сет ако реши администратора. Предмета се подменя на същото ниво и опции какъвто е бил първия предмет.
======================

Find Event - Който търси, намира
Гейм мастъра се скрива някъде в желана от него локация, която е достъпна за играчите. Той казва единствено наименованието на локацията (примерно Lorencia, Davias) и чака. Първия открил го получава награда.
======================

Rise or Fall - Въпрос на късмет
Изпълнява се даден първичен евент. Печелившия избира между две/три ГМ-та, които предлагат различни предмети като награди. За да е по-интересно и залозите да са по-големи, наградата на един ГМ може да е бан, докато на друг да бъде супер-як предмет, който никога не би бил даден на първичен евент.
======================

Fruit Event - Плодове
Гейм мастъра изисква определен брой от определен вид плодове. (пример [3 stamina fruit] [1 stamina, 1 agility, 1 energy fruits] и съобщава ориентировъчно мястото, където да го открият. Първия направил изисканите плодове ги носи на администратора, който от своя страна му дава нещо в замяна.
======================

Gem Event - Камъни и рени
Гейм мастъра изисква определен брой gem-предмети. (Това са: Rena & Stone). Когато някои има този брой предмети пише на лично съобщение на организатора на събитието, който го телепортирва на място, на което са единствено двамата (за предпочитане е това да е недостъпно за другите играчи. Този който е написал, че има предметите ги хвърля по земята за да се види че са наистина толкова (тъй като тези предмети не могат да се разменят(trade-ват). Ако играча е излъгал и/или не пуска предметите на земята получава бан от сървъра за 7 дни с причина: пречене/проваляне на event. Ако представи желания брой предмети, той получава наградата, като за Stones наградата трябва да е по-скромна отколкото за Rena, тъй като rena е по-рядък предмет отколкото Stone.
======================


Trivia Event - Въпросник
Администратора или гейм-мастъра задава въпроси на целия сървър. Първия отговорил му на лично съобщение печели. Награждава се единствено със Box of Kundun или Jewel
======================

Drop Event - Аз ще го взема!
Лицето, организиращо събитието казва една локация, където да хвърля Box of Kundun. Ако събитието се провежда извън някой град, то убийствата с цел взимане на предметите са позволени.
======================


Battle Soccer Event - Игра на футбол
Футболен мач между две гилдии в Stadium. Гилдията победител получава сериозна награда, а загубилата гилдия утешителна награда. Предметите се дават на GM-то на гилдията.
======================

Chase Event - Не можеш да ме хванеш
Организатора на събитието избира някоя по-малка карта или точен предел от по-голяма карта. Това е като <u>Find Event</u>, но с разликата, че администратора бяга от играчите. Първия играч, успял да натисне Trade върху бягащия администратор печели. Администратора е длъжен да му даде награда веднага след като е бил спрян с trade функцията.
======================

Team-Up Event - Отборна игра
Организира се битка 2 или повече играча срещу други, същите на брой играчи (всеки си избира с кого е, организатора само ги изправя едни срещу други). Всичко е позволено, само не Buff на Blade Knight. Животни и т.н. са позволени. Ако оцелее само един от отбора, той получава наградата. Ако оцелят двамата и двамата получават награди. Ако и четиримата участници умрат може да се счете като равен и да отпаднат а може и да се преиграе, ако участниците желаят. Този event може да се направи и турнирно, със записване и такса за участие.

Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Bid Event - Наддаване
Администратора обявява един предмет и изброява опциите му. Започва наддаване. Който даде най-много количество от <u>искания предмет</u> на администратора, и за 1 минута никой не предложи по-голям брой от искания предмет, той получава предмета срещу наддадения брой от него <u>предмети</u>.
======================

Race Event - надбягване
Всички свалята крилата се качват на Unicorn-и и се състезават на пясъчната писта в Lorencia. Броя на обиколките и наградата се определя от организатора.
======================

Swimming Event - плуване до успеха
Всички свалят крилата и започват плуване от началото на Atlans дo Tarkan. Първия стигнал портала за Tarkan и влезе в града обявен за победител.
======================

Olympic Scramble Games
Провеждат се няколко състезателни събития от рода на такива, които са присъщи за Олимпийските турнири. Включва "спринт" на различни разстояния, плуване, футбол, бокс, фехтовка (с Rapier) и др.
======================

Invasion Event - Инвазия от Davias3 към Davias2
Разделят се участниците в Davias3 & Davias2. Избира се един за "крал" в Davias3. При "Старт", участниците от Davias2 тръгват (пеша) към Davias3 и нападат замъка. Целта е да убият избрания за крал герой. Забранен е бъфа/каст от друг герой.
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Guardian Event - Пробийте защитата
Администратора/GM-то избира свои пазачи. Той съобщава локацията където се намират. Той се скрива някъде в близост, където избраните от него герои пазят. Целта е защитата да се пробие и да се даде Trade на организатора на събитието(GM или Admin). Дава се време в зависимост от местоположението и ако след изтичането на това време никой не успее да пробие защитата и даде трейд на организатора, награда получават всички пазачит. След като умре един или двамата пазачи, организатора (който има GM способности) може да ги върне да го пазят (ако в сървъра има повече онлайн играчи).
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Death Corridor Event - Коридора на смъртта
Администратора/GM избира карта, която е коридорна (може да се изминават дълги разстояния). GM пази на старта, организатора чака на мястото на целта (финал). Дава се старт и се започва процедиране към организатора. Убийствата са напълно позволени, дори толерирани в това събитие. Убивайте за да си осигурите позицията като първи достигнал администратора и получил награда.
======================

Overpower Event - Шанс да отмъстиш на админа
На много от вас се е случвало просто да ви изяжда отвътре да искате да се докопате до някой ГМ или Админ, който няма защита, нали? В този евент можете. Всички се събират (участниците не трябва да са PK). Админа ползва привилегии (пълен сет, max stats и т.н.) и който успее първи да го свали - печели.
======================

Beauty Contest - Състезание по красота
Турнир по красота на Елфи. Журито е от 3,4 или 5 човека (включително организатора). За всеки участник-елф се дават от 1 до 5 точки. Като завърши конкурса се определя Miss DevilMu. Тя получава награда от организатора (каквато той прецени). Ако два или повече от участниците получат еднакъв брой точки, се води Trivia Event между тях и първата събрала най-бързо три верни отговора печели. Победителя бива оповестен в сайта.
======================

Halloween Event - Trick or Treat?
В този event всеки участник се "облича" като нещо или някой. Целта е да се получи нещо интересно. Отново има жури от 3,4 или 5 човека (включително организатора). За всеки участник се дават от 1 до 5 точки. Ако двама или повече участници са получили еднакъв брой точки се води Trivia Event между тях и първия участник събрал най-бързо три верни отговора печели. Победителя бива оповестен в сайта. Наградата се определя от организатора.
======================

Elimination Prison - Затвора на елиминациите
В "Затвора на Елиминациите" учавстват 30 човека без ограничения в класа на героя. Участието става с записване и съответна такса за участие.
Първия записан ще е последен в списъка. Втория - предпоследен. А последния записан ще бъде първия участник. Започва последния се записал срещу предпоследния. Започват да се бият и на всеки 30 секунди влиза следващия (отзад-напред) в списъка. Битката продължава, докато не са елиминирани всички и остане един, който е обявен за победител. Елиминация става, когато един герой загине два пъти подред, без да убие никого. Наградата варира в зависимост от това кога се е присъединил и колко човека е елиминирал.
======================

Escape the Dungeon - Кой ще избяга първи от Dungeon?
В евента се учавства само със Soul Master-и, без никакви ограничения за броя на ресовете. Това е състезание, което се провежда в Dungeon - от неговото начало до посочена крайна точка от ГеймМастър/Админ. Участниците имат право (и е желателно за тях самите) да се телепортират през стените за да достигнат до целта по-бързо. Участниците нямат право да се нападат. Печели първия достигнал посочената крайна точка.
======================

Prison Break - Кой ще бъде единия излязъл жив от затвора?
Prison Break Event e подобен на Survivor Event, но провеждащ се на етапи. В евента се правят точни разпределения. Събитието се провежда в Dungeon, тъй като тази карта дава възможност този евент да стане реалност. Отделни играчи се разпределят по клетки. Когато останат 4 човека, те се освобождават от клетките и се разпределят от двете страни на предградие (По два героя от всяка страна). Участниците нямат право да заобикалят предградието, а трябва да атакуват опонента през нея (атака тип ranged). Ако останат двама човека от едната страна на стената, тогава единия бива преместен от другата страна, докато не оцелее само един.
======================

Soul Survivors - Оцелелите души!
Записват се отбори по групи. Отборите се определят от администратора като целта му трябва да е да събере равностойни отбори. В отбор има по 5 човека, като евента не може да започне с по-малко от 4 отбора (20 човека). Всеки отбор назовава чрез гласуване своя капитан, който ще казва кой ще се бие. Започва битка, но не между самите отбори, а между хората, които капитана е казал че трябва да започнат(може да се започне и от двамата капитана). Елиминация на играч настъпва когато е убит. Отбора остава с един по-малко и го заменя със следващия играч. Първия отбор, чиито всички играчи са елиминирани - губи. Води се турнир на този принцип между записалите се отбори до излъчването на победител. Отбора победител печели кредити умножени по броя на оцелелите. Например ако наградата за 1 оцелял е 500 кредита, всички от отбора получават по 500 кредита. Ако оцелеят двама - 1000 кредита. Ако всички оцелеят - по 2500 кредита на човек.
======================

The Chosen Ones - Избраниците
В началото на развитието на сървъра се избират по специален начин избраници(по 1 от всеки Class) (изпробване, куестове) които да имат някакви привилегии - комбинация от предмети! Те ще бъдат "Избраниците" на сървъра!
======================

Tournament Event - Групов турнир

Турнира се организирва с записване и се събира такса за участие. Всеки се записва, плаща таксата, разпределят се играчите в групи. Събитието може да отнеме цял ден или няколко дни за да свърши. Записават се 16/32/64 човека се записват като никой от тях не може да е с по-малко от 90 реса. Разделят се на групи от по 4 човека. Всеки играч в група се бие с другия. Загуба носи 0 точки, равен 1 точка, победа 2 точки. Първите двама по точки от всяка група продължават в финалната фаза. От всяка група се вземат и започват финали на базата на директна елиминация (като PK event). Финала се води на строго определно място до 5 убийства. Победителя може да пожелае всякакъв вид награда (сет, крила, комплект пръстени и огърлица, комплект оръжия и т.н.). Също така ако желае, той и гилдията му може да бъдат прехвърлени в тайно място, където се хвърлят Box of Kundun и са на воля да вземат каквото желаят. Event-а задължително се отразява в сайта като статистика и се пази като архив.
Всякакви видове бъгове са забранени в този евент!
======================

Legends vs. New Stars - Легенди срещу Изгряващи звезди
Избират се два отбора от по 10 човека - едните членове на залата на славата (доказали се с времето играчи) и 10 от новоизгряващите звезди в сървъра. Води се масивен сблъсък до отразяването на победител. Мача свършва, когато всички от единия отбор са елиминирани и победител е другия отбор. Позволените класове герои са: Blade Knight; Soul Master; Dark Lord; Magic Gladiator. Позволени са Mana Shield & Greater Fortitude в Party. Всички Pets са позволени (но не бъгнати). Всеки участник трябва да е с MAX Stats!
======================

DevilMU Revolution - Революционни събития
Най-грандиозния спектакъл в сървъра. Провеждат се най-решаващите, най-интерактивните дуели, провеждат се частични евенти, решават се сблъсъци, определят се най-добрите, най-достойните и най-вече най-новите членове на Залата на Славата. Играли сте наполовина в сървъра, ако не сте учавствали в mu onlineRevolution
======================
avatar
admin
Admin
Admin

Age : 25
Брой мнения : 181
Points : 2147483647
Reputation : 0
Местожителство : silistra
Join date : 09.02.2010

http://gamers.forum-canada.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите