ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

Увеличаване на FPS-то

Go down

Увеличаване на FPS-то

Писане by demona on Вто 23 Мар 2010, 13:25

Как да увеличите вашето fps (frames per second). Ще ви го обясня как да направите това по-най елементарния начин който мога.

---

Стъпка 1: Минимизирайте всички програми докато не отидете на работния плот.

Стъпка 2: Десен клик на работния плот и изберете Properties/Свойства.

Стъпка 3: Цъкнете на Настойки което се намира най-горе вдясно в Свойства на работния плот.

Стъпка 4: Цъкнете на Advanced/Разширени долу вдясно в Настройки.

Стъпка 5: Нов прозорец ще се появи и ще ви даде информация за монитора ви и просто отворете таба OpenGL.

Стъпка 6: Сега трябва да ви излезе Главни настройки и Ръчни настройки цък на Ръчни настройки което е под Главни настройки (ако вече не е избрано автоматично). Там най-долу гледайте за Текстурни предпочитания (или нещо такова трябва да е), Mipmap Detail Level, и чакайте за Vertical Sync. Мръднете всичките скролове наляво. След това пак Текстурни предпочитания и Mipmap Deatil Level трябва да каже High Performance и да изчакате за Vertical Sync който трябва да каже Винаги изключен. Просто цъкнете Приложи и идете на следващата стъпка.

Стъпка 7: Цъкнете на Direct3D (трябва да е след OpenGL ) и направете същото каквото направихте на OpenGL. Цъкнете Приложи и след това ОК, сега изчезвайте от Свойства на дисплея.

Стъпка 8: Влезте в менюто Старт отидете на Изпълнение и напишете в отвореното поле dxdiag и цъкнете ОК. Сега трябва да ви заведе в DirectX Diagnostic Tool. Там най-горе ще видите DirectX Diagnostic таб на име Дисплей цък на него. Най-долу ще видите DirectX Особености (или нещо такова) под което пък ще видите DirectDraw Acceleration, Direct3D Acceleration, и AGP Texture Acceleration. Цъкнете на Тествайте Direct3D надясно от Direct3D Acceleration и просто продължавайте да цъкате ОК когато всички съобщения се появят.

Стъпка 9: Пуснете Counter-Strike и напишете в конзолата fps_max 2000 (предлагам ви да използвате това, но може да използвате колкото искате) напишете и developer 1 за да ви показва колко fps имате. Вече сте готови!

---

*Забележка: Този урок е направен за Windows XP и вероятно няма да работи с Windows Vista.

From [You must be registered and logged in to see this link.] !
demona
demona
VIP
VIP

Брой мнения : 90
Points : 283
Reputation : 1
Join date : 09.02.2010

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите