ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

World of Warcraft : The Burning Crusade

 :: Gamer :: PC Игри

Go down

World of Warcraft : The Burning Crusade

Писане by ???? on Вто 02 Мар 2010, 15:32


## Производител : Blizzard

## Снимки от играта : Тук

Свали играта от тук : http://zamunda.net/details.php?id=74223

## Изисквания :

System: Intel P3 or AMD Duron 800 MHz

RAM: 256 MB

Video Memory: 32 MB

Hard Drive Space: 4000 MB

## Коментар : Неизбежното се случи – Blizzard изплюха камъчето и оповестиха, че WarCraft-войната тепърва предстои да се разяри с пълна пара! Те са запретнали ръкави и работят усърдно по първия официален експанжън за World of WarCraft – играта, която няма нужда от представяне. Ако случайно живеете на друга планета, това е най-бързо разрастващото се MMORPG въобще. Благодарение на разширението и без това огромният свят на геймката ще стане още по-дебел и по-разнообразен чрез десетките нови апетитни идейки, които авторите ни размахаха под носовете на първия BlizzCon, само за да раздразнят вълчия ни глад за нещо свежо и сочно. Така че стига съм офлянквал. По същество!

Кървавите елфи

Най-накрая Ордата ще си пооправи непривлекателния външен вид. На североизток от Чумавите земи (Plaguelands), на остров Сънстрайдър (Sunstrider Isle), се намира родният дом на първата нова раса, наричаща себе си Син’дореи. Или както е на общия език - кървави елфи. Те някога били известни като Върховни. Но се превърнали в развалина, след като немъртвите опустошили Куел’талас, а Артас използвал слънчевия извор, от който елфите черпили така необходимата им магическа енергия, за да съживи лича Кел’Тузад. И така те едва не загинали напълно.

Един ден обаче герой на име Каел’Тас Сънстрайдър открил начин да притъпява тази своя зависимост и предал знанията си на целия си народ. За да се поддържат живи, елфите трябвало да изсмукват магическата енергия от останалите същества. Но жаждата им никога не била утолявана напълно. Въпреки това чуждата мана била достатъчна, за да ги изправи на крака. Оттогава насетне те се прекръстили на кървавите елфи. Сега, недоволни от липсата на каквато и да е подкрепа от страна на Алианса, те са застанали на страната на Ордата, за да открият демоните, които са ги превърнали в нещо като вампири. И да ги унищожат веднъж завинаги.

Тази жажда за магия на кървавите елфи ще бъде вплетена в геймплея на World of WarCraft по доста интересен начин. За разлика от останалите раси, те притежават две специални умения – Mana Tap и Arcane Torrent. Чрез първото ще изсмуквате маната от съществата, които имат такава. След това ще може да я използвате благодарение на втората способност, за да получите някакъв бонус, който ще бъде специфичен за отделните класове. Например, когато активират Arcane Torrent, уорлоците ще могат попречат на всички същества около тях да правят магии и едновременно с това ще възстановят огромно количество от своята мана. Със сигурност ще можем да играем и с магове, и със свещеници. Вероятно и с воини. Но останалите два класа, достъпни за кървавите елфи, тепърва подлежат на обсъждане. Всеки, който очаква някакви нови попълнения в това отношение, ще бъде разочарован. Blizzard не възнамеряват да включват още класове когато и да било, тъй като това ще навреди сериозно на баланса на играта.
Anonymous
????
Гост


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 :: Gamer :: PC Игри

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите