ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

Кодове на български/Age of Empires 3

Go down

Кодове на български/Age of Empires 3

Писане by demona on Съб 25 Дек 2010, 14:41Кодове
-------------------
Натиснете клавиша ENTER и напишете кода:


X marks the spot - Обръща картата (fog of war still there)
Medium Rare Please - Дава 10,000 храна
Give me liberty or give me coin - Дава монета 10,000 монети
Nova & Orion - Дава 10.000 XP (опит)
A recent study indicated that 100% of herdables are obese - Угоява всички животни на картата
Speed always wins - Включва 100х изграждане сгради
Sooo Good - Включва “Musketeer’ed!” когато бъдете убит от Musketeers
<censored> - Дава 10,000 дърва
this is too hard - Печелиш в сингълплеър режим
tuck tuck tuck - Пуска голям червен камион които може да премине през всичко
Shiver me Timpers! - Унищожава всички вражески лодки на картата
Where's that axe? - George Crushington
<nature is cured> - Дава 10,000 дърва
------------------------------------------------------------------------------------------------------- Неограничен ресурси
Използвайте текстов редактор за редактиране на "proto.xml" файл в "данни" в директорията на играта папка. Забележка: Може да трябва първо да махнете отметката от "Четете само" атрибут на този файл на имоти в Windows Explorer. Търсене за текст "CrateOf". Тук ще намерите CrateofFood, CrateofCoin, CrateofWood, CrateofFoodLarge, CrafteofCoinLarge и CrateofWoodLarge. За всички тези записи, намерете таг "InitialResourceCount" и промяна на броя какъвто и да е желание. Така например, на нормалните каси всеки е "100,000" на ресурси. Можете да смените "100" за "99999,000" и др

Лесно изравняване в едно-единствено Player
Отворете sp_yourcityname_homecity.xml файл в my documents \ Моите игри \ ерата на империи 3 \ Savegame (dont забравите да направите резервно копие на първия) папка, търсенето на <level>.
Ще видите нещо като това <level> хх </ ниво>, поставени в 99 за ХХ, запишете файла, идете в играта и играят skirmish. Сега сте ниво 99!

Неограничен Отключи точки в единични плеър

Отворете файла sp_yourcityname_homecity.xml намира в \ my documents \ Моите игри \ ерата на империи 3 \ Savegame (dont забравите да направите резервно копие на този файл) намерите този ред <skillpoints>.

Линията трябва да изглежда така <skillpoints> хх </ skillpoints>, където х е броят на skillpoints вече притежавате. Промяна на ХХ до голям брой, като 999, запишете файла и да започне ерата на империи 3. Отидете в skirmish игра, идете да управлява вашия град и вие сега ще има 999 точки, за да отключите за отключване на различни неща за вашия град.

Достъп скрити единици в редактора
Има няколко секретни единици, които не са, че в момента на този писмен вид, имат код за достъп до тях по време на мачове. Въпреки това, те все още може да бъде достъпна в редактора чрез прост процес. Първо място за център на картата и след това изберете "Замяна на отдел" под командата "предмети." В падащото меню изберете Fluffy, които плават под Лилаво Тапир, Learicorn, Джордж Crushington, Lazerbear, или Monster Камион А и натиснете мястото на единица.
demona
demona
VIP
VIP

Брой мнения : 90
Points : 283
Reputation : 1
Join date : 09.02.2010

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите