ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

Dark Sector

 :: Gamer :: PC Игри

Go down

Dark Sector

Писане by pisnamiotvas on Сря 10 Ное 2010, 15:10
Действието на играта се развива на територията на една държава от Източна Европа. Биологично оръжие,наследство от студената война,излязло от контрол. Необичаен вирус заразил обитателите на целия град. Територията беше заградена и отрязана от останалия свят. Жителите бяха подложени на мутации,превръщаха се в гротески разлагащи се чудовища,бродещи по улиците в търсене на оцелели. Те - носителите на вируса,не знаеха милост. А някъде в подземията на града се крие секретна военна биологична разработка,заради която могъщи организации и корпорации са готови да рискуват цялото човечество!

Главния герой,секретен агент Хайден Тенно,бил ранен и инфициран в хода на операцията по разкриването на тази мрачна тайна. Тяло покрито с пластини от органична броня,свръх човешка сила и скорост,разрушителна мощ,всичко това ще помогне на Агента по пътя му към Тъмния сектор. Сега неговата основна задача - да остане жив,а отново да стане човек - това може и да се случи.

Особености на играта: Великолепен хитов екшън от създателите на Unreal. - Незабравима атмосфера на сражения из мрачните останки на града. - Различни огнестрелни оръжия и ефектни прийоми в близък бой. - Прераждане под действието на вируса - нови умения и способности.
"Dark Sector" поставя играчите в ролята на Хайден Тено, таен агент, изпратен на опасна мисия в Ласриа - град в Източна Европа на ръба на руина, която крие тъмна тайна от Студената война. По време на мисията, Хайден е нападнат от неясен враг и бива заразен от техносайт вирус - брутално биооръжие, което извращава жертвите си в безмозъчни машини за убиване. Оцелявайки от тази атака, Хайден разбира, че техносайт вирусът му е дал могъщи, нечовешки възможности. Сега, той трябва да еволюира заедно със силите си, за да оцелее и да стане герой.
pisnamiotvas
pisnamiotvas
VIP
VIP

Брой мнения : 75
Points : 404
Reputation : 0
Join date : 15.03.2010

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 :: Gamer :: PC Игри

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите