ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

The Cheats MK4

Go down

The Cheats MK4

Писане by pisnamiotvas on Пет 24 Сеп 2010, 14:15С тези хитринки ще направиш играта си по- лесна. Истинският майстор гледа с презрение на чийтовете, но ако си новак, сто процента ще имаш нужда от тях. Ето как да извадиш cheat менюто: От главното меню избери PRACTICE, оттам избери DIFFICULTY и задръж LK и BLOCK, докато един мазен гласец не се изхили и...чийтовете са готови. Добре скритото меню предлага само няколко, но все пак полезни аванти. Разполагаш с четири бутона: ENDINGS, FATALITIES I,FATALITIES II, LEVEL FATALITIES. Активирането на FATALITIES I и FATALITIES II ти дава възможността да правиш съответния фатал на своя боец само с един апъркът. Така че вместо да чаткаш като побъркан по клавиатурата, просто биеш един мааазен удар на противника си и фаталът е на лице.

pisnamiotvas
pisnamiotvas
VIP
VIP

Брой мнения : 75
Points : 404
Reputation : 0
Join date : 15.03.2010

Върнете се в началото Go down

Re: The Cheats MK4

Писане by pisnamiotvas on Пет 24 Сеп 2010, 14:21

Това са Горо, Noob Saibot и Мийт. Първите двама са добре познати, а третия представлява оглозган скелет. Ето как се активират:

Важно : Всички публикувани тук комбинации от бутони и операции се отнасят за РС версията на Mortal Kombat


ГОРО: Влез в менюто, избери Hidden с BLK и задръж, след което избери Шинок с RUN

NOOB SAIBOT:Влез в менюто и избери Hidden c BLK. Задръж и избери Рейко с RUN

MEAT: Трябва да победиш в групова битка, използвайки всеки един от играчите. След това можеш да избереш който си искаш, и ще си Мийт. Мийт представлява оглозгания скелет на съответния боец. Пробвай, не е зле.
pisnamiotvas
pisnamiotvas
VIP
VIP

Брой мнения : 75
Points : 404
Reputation : 0
Join date : 15.03.2010

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите