ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ НА GAMERS FORUM

За да ползвате ликовете които са дадени в форума на този сайт, трябва да си направите нова регистрация Извиняваме се за създаденото не удобство, но се надяваме, че е за доброто на всички наши потребители!

Правилата: Прочети преди да пишеш във форума

Go down

Правилата: Прочети преди да пишеш във форума

Писане by admin on Вто 16 Фев 2010, 15:02

1. Акаунти и профили

- Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена.

- Аватарите и подписите НЕ трябва да бъдат прекалено големи, както и с неприлично съдържание.

2. Теми и постове

- В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци. Ако нямате кирилица на компютъра си, изтеглете си!

- Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!

- Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само частта, която искате да коментирате. Препоръчително е да не се включват изображения в цитатите.

- Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани!

- Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!

- Нямате правото да променяте редакциите, направени от модератор или администратор!

3. Допълнителна информация и упътвания

- Когато забележите мнение или друга част от профила на потребител, която да е в разрез с правилата съобщете на модераторите на gamers.forum-canada.net. Те ще предприемат необохдимите компетентни действия.

- При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с лично съобщение или официално с предупреждение и увеличаване на warn.

- Всички потребители използват нашия сайт на собствен риск. Администраторите не могат да бъдат отговорни за каквито и да са вреди, щети или загуби на информация настъпили от използването на сайта. Администраторите не носят никакви отговорности относно сигурността и точността на предоставените данни в сайта и форума.

- Администраторите не носят никаква отговорност за публикуването на каквато и да е нелегална информация (кракове, сериини номера, линкове към нелицензиран софтуер и други) от страна на потребителите. Отговорноста я носи съответния потребител предоставил такава информация!
Администраторите си запазват правото да променят тези правила по всяко време. Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва.
avatar
admin
Admin
Admin

Age : 25
Брой мнения : 181
Points : 2147483647
Reputation : 0
Местожителство : silistra
Join date : 09.02.2010

http://gamers.forum-canada.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите